Sezóna pohodlných svetríkov zahájená | Katka Fashion - dámske oblečenie a móda

Doprava od 50 EUR zdarma
Nákupom tovaru nad 50 EUR máte u nás dopravu úplne zdarma
Zľava 10% na všetok tovar
Ušetrite 10% z ceny na všetok tovar pri objednávke 100 EUR a viac
Rýchle dodanie tovaru
Vašu objednavku expresne vybavíme a dodáme už do 2 pracovných dní

Sezóna pohodlných svetríkov zahájená

Sezóna pohodlných svetríkov zahájená

Jeseň máme tu a je nevyhnutné pripraviť sa aj na chladnejšie dni, ktoré spolu s ňou súvisia. To znamená, že nastal čas siahnuť aj po pohodlnejších a teplejších kúskoch z nášho šatníka.

Svetre a kardigány sú ideálnou voľbou pre sychravejšie dni. Okrem toho, že sa pomocou nich dajú vytvoriť hravé a štýlové outfity, budete sa v nich zakaždým cítiť komfortne a pohodlne. Na aké kombinácie sa môžeme tešiť túto jeseň?

Sveter ako kabát
Tieto dni je počasie obzvlášť premenlivé. Krásny deň sa ľahko zmení na upršaný a sychravý z minúty na minútu. Preto je dôležité, aby ste mali po ruke vždy nejaký teplejší zvršok. Ideálnym jesenným kúskom sú teplé kardigány a predĺžené pulóvre. Krásne zahrejú a napriek tomu nepôsobia ťažko a hrubo. Navyše sa dajú perfektne skombinovať spolu s opaskom.Ten outfitu dodá šmrnc, ale aj proporciu.

Štýlovo k sukni
Rôzne dlhšie sukne sú v kurze aj tohtoročnú jeseň. Vytvárajú jemný, romantický vzhľad, sú dynamické a pohodlné. Najpopulárnejšie bývajú na jeseň z hrubších materiálov ako je úplet či zamat a vo farebnejších prevedeniach. Ľahko k nim skombinujete jednofarebný, ale aj hrubší oversize sveter. Trendy členkové čižmy vám takýto outfit posunú na vyšší level. Pri takejto štýlovej kombinácii nezabúdajte ani na doplnky.  Trendy koženým ruksakom, klobúkom či šperkom nič nepokazíte.

Vrstvenie je základ
Ako prežiť prechodné počasie v pohodlí bez toho, aby nám nebola zima? Tajomstvom už niekoľkých sezón je vrstvenie. Mnoho ľudí má pocit, že si vrstvením oblečenia pridajú kilá navyše. Kľúčom je vrstvenie viacero tenších vecí. Vyberte si voľnejší strih svetra, pod ktorý si ľahko oblečiete košeľu bez toho, aby ste pôsobili naobliekane. Tričko, košeľa, svetrík či kardigán a perfektný outfit je na svete.


zľavy až do
50%
z ceny
Púchov
Považská Bystrica

Predajňa Púchov

Moyzesová 1909
Púchov 020 01

Predajňa Považská Bystrica

Centrum 2304
Pov. Bystrica 017 01